Meer resultaten voor online winkelen

online winkelen
Waarom je online zou moeten shoppen Metro.
Online winkelen is helemaal van nu. Op 6, 7 en 8 november is het drie dagen Dag van de Webshop om de Belgische e-commerce in het zonnetje te zetten. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van online winkelen? En zijn er ook nadelen?
Nederland in Europese top 5 online winkelen.
In België winkelen aanzienlijk minder mensen online, 60 procent. Toon tabel Aandeel bevolking dat online winkelde in de afgelopen 12 maanden 2017 % personen van 16 tot 75 jaar Verberg tabel Aandeel bevolking dat online winkelde in de afgelopen 12 maanden 2017 % personen van 16 tot 75 jaar.
De geschiedenis van online winkelen IsGeschiedenis.
Ook de ontwikkeling van veilige betaalsystemen als iDeal en PayPal heeft bijgedragen aan het succes van online winkelen. Hoe de toekomst van het online winkelen eruit ziet weet niemand, maar dat de geschiedenis nog maar net is begonnen lijkt een gegeven.
De regels van online winkelen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De regels van online winkelen. Webwinkels moeten zich houden aan de regels voor koop of afstand. Zo heb je bijvoorbeeld een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze periode mag je het product zonder opgaaf van reden terugsturen. Lees de belangrijkste regels en wat jouw rechten als consument zijn.
Wat is de milieu-impact van online winkelen? Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
In tien jaar tijd vervijfvoudigde het aantal webshops van ruim 5.000 in 2007 naar ruim 32.000 in 2016. De keuze voor de consument groeit dagelijks, er is publiek voor specialistische winkels en niet te vergeten: online winkelen brengt veel gemak.
Damesmode kleding online shoppen WENZ-MODE.be.
Een veelgehoord bezwaar van online winkelen is dat je van tevoren niet weet of de maat en de pasvorm juist zijn, omdat de kleding niet gepast kan worden. Gelukkig zijn er allerlei handige hulpmiddelen die u helpen bij het vinden van de juiste maat en pasvorm.
25 jaar online winkelen in Nederland Standaard Boekhandel.
Midden jaren negentig was Wijnand medeoprichter van Macropolis, de eerste Nederlandse winkel en prijsvergelijker voor consumenten op internet. Hij is auteur van de bestseller Het einde van online winkelen dat in verschillende landen is vertaald en in 2017 was genomineerd voor zowel managementboek als marketingboek van het jaar.
ZARA België / Belgique UITVERKOOP.
Ik heb het Privacy en cookiebeleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord persoonlijke commerciële berichten van ZARA per e-mail te ontvangen. U ONTVANGT EEN E-MAIL OM UW INSCHRIJVING TE BEVESTIGEN. Aankoop en gebruiksvoorwaarden. Kopen op Zara.com. OMRUILEN EN RETOURNEREN. Winkels en bedrijf.
Het" einde van online winkelen" op RetailDetail Congress 2017 RetailDetail.
Dat betekent dat we het niet meer hebben over online winkelen, maar gewoon over winkelen. Mijn kinderen zeggen niet meer ik ga online winkelen. Die gaan gewoon winkelen en dan kruipen ze achter de computer of de mobiel en dan zijn ze bezig."
ZARA België / Belgique Nieuwe Collectie Online.
Ik heb het Privacy en cookiebeleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord persoonlijke commerciële berichten van ZARA per e-mail te ontvangen. U ONTVANGT EEN E-MAIL OM UW INSCHRIJVING TE BEVESTIGEN. Aankoop en gebruiksvoorwaarden. Kopen op Zara.com. OMRUILEN EN RETOURNEREN. Winkels en bedrijf. Wie zijn we. Werk voor ons. AANKOOP EN GEBRUIKSVOORWAARDEN. Voorwaarden Gift Card. België / Belgique.
Is online shoppen duurzamer dan fysiek winkelen? Style Nina HLN.
Is online shoppen duurzamer dan fysiek winkelen? Robin van Wechem. 05 juni 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto door Becca McHaffie via Unsplash. Trouw Voor wie geen zin heeft in drukke winkelstraten en zere voeten is online winkelen een uitkomst.
Onlinewinkelcentrum.be Het grootste online winkelcentrum van Belgie.
Waar moet je opletten bij het online kopen van sanitair. 13/01/2017 ifonhof Reacties uitgeschakeld voor Waar moet je opletten bij het online kopen van sanitair. Mooi sanitair is de finishing touch voor een badkamerinterieur. Het zijn immers de gebruiksvoorwerpen waar iedereen meteen een blik op.

Contacteer ons